Szolgálati közlemény – új fejléc!

Kedves barátaim, Hírsarok-olvasók!

Ahogyan azt láthatjátok, mától új fejléccel jelenik meg a Hírsarok. A képet az egyik kedves barátom (Slezák Ilona) készítette, sk. Megköszönnék nektek mindenféle visszajelzést a kommentek között, ami az új dizájnt illeti. Nézzetek körül a többi blogon is, a Konteót kivéve hamarosan mindegyiken látható lesz a változás.

A tudnivalók: a fejlécen (a blogok közötti könnyebb navigációt megkönnyítendő) linkeket láthattok a BlogRepublik többi oldalára. Az éppen aktuális blog címe fehér, a többié fekete. A képen olvasható, szögletes zárójeles szavak viszont nem linkek, csupán azt hivatottak jelképezni, hogy milyen kulcsszavak körül forog a téma. A jobb felső sarokban a keresőt láthatjátok, a bal felső sarokban pedig a BlogRepublik logóját, amire kattintva visszatérhettek a portál nyitóoldalára.

Remélem tetszik az új bőr, amiért ismételten köszönetet mondok Icának (aki az egészet kitalálta és megvalósította), továbbá Séra Bálintnak, aki programozásilag gondoskodik nemcsak a Hírsarokról, hanem az egész BlogRepublikról is. És természetesen köszönet Höltzl Péternek, aki a vassal és a biztonsággal foglalkozik.

Ha kedveled a Hírsarkot (és társblogjait), és ha anyagi lehetőségeid megengedik, továbbra is mód van PayPal-en és Flattr-en keresztüli adományozásra, a BlogRepublik nyitóoldalának legalján látható gombok segítségével. Az eddigi adományozóknak ismételten köszönöm a hozzájárulásukat. Remélem, ők is úgy látják, hogy megérte :-)

4 hozzászólás

 1. tiboru — 2012-11-23 13:22 

A fejlécen látható kép újságpapírba öltözött fiúkat ábrázol, akikek a fotós (Slezák Ilona) Barcelonában fotózott, La Rambla-n. Gratula neki!

 2. marcipan — 2012-11-28 13:26 

az átalakításnál találtam mégis hibát, mobilon nem töri be rendesen, az előző meg hozzáigazította a képernyőmhöz. nem mintha nem oldanám meg, de azért jelezni akartam :)

 3. tiboru — 2012-12-07 00:07 

@marcipan:

Köszi a fídbekket. A szakemberrel konzultálva arra a megállapításra jutottam, hogy többet veszítenénk, mint nyernénk azzal, ha most belepiszkálnánk a mobilos verzióba. Megértésedben bízva…

:-)

 4. marcipan — 2012-12-11 00:02 

@tiboru: közismert megértő vagyok. talán ha egy blogos iszogatáson egy vodka mellett megbeszélhetnénk… de nem presszió, nem. :)

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.