Szolgálati közlemény: reklámbanner

Kedves barátaim, olvasók!

Amint azt a BlogRepublik nyitóoldalán már jeleztem, elérkezett az idő, hogy mikroportálunk önfenntartóvá váljék. Ennek egyik első lépése a reklámbannerek kihelyezése. A “fiús, katonás” kategóriába tartozó blogjaimhoz (Tiborublog, Milstory, Hírsarok) igyekeztem olyan céget, illetve terméket kiválasztani, amely vélelmezhetően felkelti az itteni (túlnyomórészt a hímnemhez tartozó) olvasótábor érdeklődését, s nem idegen a military hangulattól. Mivel per pillanat nem szeretném a 18-as karikát kihelyezni, az explicitebb, pikánsabb témákat egyelőre hanyagoljuk, tehát formás női idomokat még ne keressetek a bannerek mögött.

Az első cég, illetve termékcsoport, amelyet a figyelmetekbe ajánlok, a Kalandorbazár által forgalmazott mindenféle olyan kütyü és szerszám, amely (saját tapasztalatból mondom) mindig is érdekelte férfitársaimat: bicskák, multifunkcionális szerszámok, zseblámpák, tájolók, kötelek, bakancsok és kulacsok (hogy a többiről most ne is beszéljek), vagyis a túrázáshoz, kirándulásokhoz és más hasonló szabadtéri elfoglaltságokhoz nélkülözhetetlen apróságok, amiktől egy férfiember (odakint a természetben, de barkácsolás közben is) valóban férfinak érzi magát.

A banner mögött (amit itt jobboldalt, vagy – notebookok és mobilok esetében – a posztok alatt láthattok) egy kedvezményes vásárlási lehetőség vár rátok. Minden olvasónk regisztrálhat odaát, s ezért – vásárlás esetén – 10%-os kedvezményben részesül.

Ha tehát támogatni szeretnétek bennünket, mostantól úgy is megtehetitek, hogy (katt a bannerre!) megnézitek a Kalandorbazár ajánlatát, s ha találtok valamit, amire netán már régóta fáj a fogatok, megveszitek azt. Magatoknak, barátotoknak, társatoknak, főnökötöknek, fiatoknak, unokátoknak, beosztottaitoknak (hehe).

Mint mindig, most is kíváncsi vagyok a véleményetekre. Írjátok meg tehát a kommentekhez, hogy mi a véleményetek egyrészt erről a kezdeményezésről, másrészt a termékskáláról. Mit ajánlanátok a Kalandorbazárnak, miben változtasson, esetleg milyen terméket vegyen még fel a portfóliójába, ilyesmi.

Köszönöm a figyelmet, további kellemes nyarat kívánok mindenkinek. Hamarosan valódi posztokkal folytatjuk!

tiboru

1 hozzászólás

 1. tiboru — 2012-08-16 20:38 

Egy kis off és büszkélkedés:

http://www.statscrop.com/www/blogrepublik.eu

Köszönet Francesco Dott C Kozma olvasónkat a találatért!

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.